Козметика Ретинол
Какво ново? ПДФ Печат Е-мейл

retinol_package_trans

Серията за грижа за кожата с ретинол Retinol Scincare беше пусната на пазара преди 17 години с появата на Дневен Крем с SPF 20, Нощен Крем и Гел за Очи. Оттогава все повече продукти се присъединяват към серията LdeL Cosmetics Retinol: Серум за лице Против бръчки, Депигментиращ крем, Крем за ръце против стареене с SPF 12 и най-новия Балсам за устни. Постоянно търсим начини за усъвършенстване на продукцията и създаване на нови продукти, за да помогнем на клиентите ни да имат красива и младолика кожа.

Освен разработването на нови продукти, ние в Scincare LdeL Cosmetics Retinol сме заинтересовани да докажем, че реномето на нашите продукти отразява лукса и качеството на продуктите отвътре. По тази причина сме решили да пуснем отново на пазара най-качествените ни изделия в нови луксозни опаковки.

Бихте могли да направите поръчка директно от нашия Интернет сайт. Ние с удоволствие ще доставим любимите Ви продукти за грижа за кожата направо до вратата Ви. Освен това ще Ви осигурим и клиентското обслужване, което заслужавате, както и последната информация и новини за продуктите Scincare LdeL Cosmetics - Ретинол против стареене.

retinol_starter_kitНово! Начален комплект Ретинол Против стареене

Scincare LdeL Cosmetics предлага начален комплект за да Ви запознае с нашата серия Ретинол, включваща: Нощен Крем, Серум за лице против бръчки, Гел за Очи и Балсам за устни. Това са идеалните продукти за да Ви запознаем с тази изключителна козметична серия за кожа. Включили сме и удобна безплатна пътна чанта, отговаряща на актуалните изисквания на аеролиниите за ръчен багаж.

 Независимо дали опитвате нашата козметика за първи път или искате да вземете любимите си продукти Ретинол с Вас на път, сега те са Ви под ръка!