Козметика Ретинол
Отзиви ПДФ Печат Е-мейл

"Mайка ми, която от години ползва тази серия, ми препоръча да опитам Дневен Крем с SPF 20 като хидратиращ крем всеки ден. Винаги са й правили комплименти, че изглежда по-млада за възрастта си, и ето защо реших да опитам. И ми хареса! Кожата ми се чувства по-мека и резултатите са невероятни. Аз бих го препоръчала на всеки, който иска да вземе мерки срещу състаряването на кожата си."
Шарън, 33 год.

"Жена ми първа ме запозна с тези продукти, когато имах проблеми със сухата кожа. След бръснене кожата ме сърбеше и болеше. Започнах да ползвам Дневния Крем и от тогава нямам никакви проблеми."
Бари, 47 год.

"Обичам тези продукти! От години търся нещо подобно и най-накрая го открих. Нямаше и месец, откакто започнах употребата и забелязах как изчезнаха линиите по лицето ми! Благодаря за чудесните продукти."
Маргарет, 42 год.

"Имах голям проблем с петна по кожата и чух, че евентуално Ретинол би могъл да помогне. Не можех да повярвам, но серията Retinol Scincare беше най-ефективната за почистване на кожата ми. За една седмица откакто започнах на ползвам тези продукти видът на кожата ми вече се подобри и откакто използвам тези продукти два пъти дневно имам почти идеалната кожа."
Оливиа, 29