Козметика Ретинол
RETINOL-X ПДФ Печат Е-мейл

Stilaj_300_x_310

l_300_x_400

m_300_x_400

muskuli_300_x_337

 

zaglavie_500_x_49

 

RETINOL–X™ ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Незабавно
● Хидратира и омекотява кожата за запълване на съществуващи линии.
● Възстановява естественото излъчване на кожата.
● Кожата веднага се чувства по-мека и по-гладка.

Краткосрочно                        15-30 дни
● Натуралните екстракти от водорасли опъват, стягат и подсилват кожата.
● Съдържа колагенови бустери за възстановяване на еластичността и подмладяване на кожата.

Дългосрочно                        45-60 дни
● Комплексът от аминокиселини намалява отпускането на кожата, като стимулира свиването на колагеновите влакна.
● Антиоксидантите възстановяват уврежданията, причинени от свободните радикали.
● Ретинол Палмитат действа на ниво молекули за предотвратяване образуването на нови линии.

 

RETINOL-X™ е с уникална формула, комбинация от клинично доказаните резултати на Ретинол и най-новите skincare съставки, която има ефективно тройно действие за третиране на следите от стареене.

Когато се използва за първи път при продукти против стареене, дерматолозите и естетичните хирурзи са съгласни – Retinol е ключовата съставка, защото действа! Retinol, най-натуралната и чиста форма на витамин A, се абсорбира в долните слоеве на дермата, като подмладява кожа отвътре навън. Изследванията показват подобрение в структурата на кожата, намаляване на бръчките и уврежданията причинени от агресвното действие на слънчевите лъчи.

RETINOL-X™ подсилва съчетанието от екстракти от водорасли и аминокиселини, които съдействат за хидратирането, борбата с уврежданията от свободните радикали и стягане на колагеновата матрица. В резултат на това се подобрява състава, тонуса, блясъка и плътността на кожа.

За ограничаване появата на фини линии и бръчки, вместо инжекции или хирургическа намеса се препоръчва използване на RETINOL-X™.

 

ХИДРАТИРА

RETINOL-X™ съдържа екстракти от зелени водорасли, които интензивно хидратират. Те помагат за регулиране на осмотичното налягане и посредством това доставят минерали и вода дълбоко в кожата, където те действат по-резултатно.

ВЪЗСТАНОВЯВА КОЛАГЕНА

RETINOL-X™ съдържа като активна съставка екстракт от Lola Implexa, която възстановява колагена, превръща Колаген I обратно в Колаген III, като така предава по-младежки външен вид. Когато се родим, 80-90% от колагена в нашата кожа е Колаген III, останалата част е Колаген I. С времето това съотношение се променя, което предизвиква загуба на еластичност и стегнатост на кожата.

Блокира Свободните Радикали

RETINOL-X™ съдържа антиоксиданти, които се борят със свободните радикали в кожата. Свободните радикали са молекули, които естествено се срещат в околната среда. Те атакуват клетките и увреждат еластина и колагена. RETINOL-X™ съдържа съставки, които помагат за неутрализиране на тези свободни радикали, като ги блокира и запазва клетките здрави.

Намалява Бръчките

Уникалните съставки на RETINOL-X™ помагат за намаляване на фините линии и гънки по кожата чрез множество методи. RETINOL-X™ запълва съществуващите бръчки чрез хидратиране на кожа и ефекта е незабавен. Комплексът от аминокиселини помага за свиване на колагеновите нишки, като така възвръща еластичноста и изпъва кожата. Ключова съставка на RETINOL-X™ е Retinol Palmitate, която в комбинация с другите съставки, намалява значително бръчките и фините линии за цял живот.

Редуцира свиването на мускулите

RETINOL-X™ съдържа мощен комплекс Sepilift®, който чувствително намалява мускулните контракции на лицето. Той имитира действието на BOTOX®, но без инжекции или предизвикване на лицеви парализи. Комплексът действа като се свързва с невротрансмитера ACH (Acetylcholine) в кожата и възпрепятства достигането му до нервните окончания, които “казват” на мускулите да се свиват. Чрез ограничаване на мускулните движения намаляват бръчките, причинени от мимиките. Изследванията показват до 94% намаляване на мускулната контракция.